(FOTO) „Opanci bez kojih nas ne bi bilo“: Kako je Pedagoški muzej proslavio 127. rođendan

Ostavite komentar


  1. Bez namjere da vrijeđam..
    Nikada neću shvatiti zašto je jedna čitava armija pobjegla u treću zemlju ostavivši domovinu,žene,djecu,svetinje na milost i nemilost protivniku.
    Za mene je to kukavičluk.

  2. Walter; treba samo pogledati kartu Evrope iz onog vremena i uporediti Srbiju sa Austrougarskom kojoj se kasnije pridružuju Nemci i Bugari. Treba pogledati kartu Evrope i 1941. kada se Jugoslavija nalazila u istoj situaciji, ostala je sama protiv svih. Tada su skoro svi kraljevi i vlade Evrope emigrirali u London i kasnije se vratili, nas su ostavili komunistima, našima nisu dozvolili povratak. Treći put 1999. ponovo ista situacija. Opet treba pogledati kartu Evrope, ponovo smo sami protiv svih. Ja sam neko vreme verovao da nešto nije u redu sa nama, sada mislim da bi ostali trebalo da se preispitaju. Verovatno je uzrok njihovog ponašanja višak hrabrosti koji dobiju kad njih dvadeset napadne jednog. G.Walter, ovako ide rang lista; 1.Termopile sa Leonidom i Spartancima, 2. Srbi 1914 do 1918.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.