Pet savremenih sala za više od 800 gledalaca 1Foto: www.cineplex.rs

Bioskop Cineplexx biće otvoren u četvrtak, 10. novembra, u Nišu u okviru Stop Shop ritejl parka. Cineplexx Niš imaće ukupno pet digitalizovanih sala opremljenih RealD 3D tehnologijom i mogućnost da ugosti 837 posetilaca u istom trenutku.

Pored komfornih, crvenih bioskopskih sedišta, zaljubljeni parovi će imati priliku da uživaju u omiljenom filmu u specijalno dizajniranim ljubavnim sedištima za dvoje. Najveća bioskopska sala imaće mogućnost da filmove prikazuje u 4K rezoluciji, gde 4.096 piksela u dužini i 2.160 u širini i dvostruko bolje dočarava kvalitet slike na platnu. Posebnu draž enterijeru bioskopa Cineplexx u Nišu davaće i svetlosna instalacija Darta Vejdera, za čiju izradu je bilo neophodno da se probuši više od sedam miliona mikro rupa kroz koje prolaze snopovi pink svetlosti.

– Nakon poslova na izgradnji više od 40 bioskopa Cineplexx širom regiona i Austrije, predstavljalo mi je veliko zadovoljstvo da radim na projektu koji ima toliki značaj za ovaj deo Srbije. Žitelji Niša i okolnih gradova moći će da uživaju u potpuno novom, najsavremenijem bioskopu, urađenom prema poslednjim standardima kompanije, izjavio je Majkl Retenbaher, tehnički direktor Cineplexx kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari