Pet uzbudljivih kratkih filmova studenata režije: Večeras u Velikoj sali MTS dvorane besplatna javna projekcija 1Foto promo FDU

U Velikoj sali MTS Dvorane, u petak, 7. juna u 20 časova, publika će imati priliku da na javnoj projekciji premijerno vidi pet kratkometražnih filmova studenata filmske režije Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, snimljenih tokom studija. Reč je o klasi filmske režije profesora Darka Bajića koji se svrstava među najuspešnije pedagoge i docenta Maje Miloš, […]

U Velikoj sali MTS Dvorane, u petak, 7. juna u 20 časova, publika će imati priliku da na javnoj projekciji premijerno vidi pet kratkometražnih filmova studenata filmske režije Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, snimljenih tokom studija.

Reč je o klasi filmske režije profesora Darka Bajića koji se svrstava među najuspešnije pedagoge i docenta Maje Miloš, koja je upisana 2020. godine, a sada su to studenti četvrte godine FDU.

Prethodni filmovi ovih mladih autora ostvarili su zapažene rezultate na filmskim festivalima u Srbiji ali i inostranstvu, a sada su na programu njihova nova ostvarenja.

„U srcu mom samo živiš ti” reditelja Jovana Ilića, “A šta ako nikada ne dođe” reditelja Đorđija Petrovića, “Plesač koji je igrao sam” rediteljke Mime Miljković, „Perje za dva jastuka” reditelja Petra Lakića, i “Nedelja je svanula” rediteljke Maye Janković.

Ulaz na sve projekcije je besplatan, a studenti zajedno sa svojim profesorima pozivaju naše filmofile da dođu i da ih podrže, jer im je ta podrška najvažnija za buduću karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari