Petar Božović: „Penzioneri više gledaju Zadrugu, nego u svoju penziju“

Ostavite komentar


  1. Nemam ništa protiv televizije pink, ali što se mene lično tiče mislim da tu nema šta da se vidi, niti je poučno.

  2. Šta njega briga šta penzioneri gledaju i čemu uvrede kada oni nisu njega vređali.

  3. Mislim da se u kulturi ipak znatno poboljšalo stanje, otvoreni su muzeji koji su u doba Borisa Tadića bili zatvoreni. Mnogo umetnika dolazi u Beograd kao svetsku metropolu.

  4. Pa naravno penzioneri gledaju Zadrugu a klinci i ne gledaju. Klinci su na Tik Toku i rade razne izazove.

  5. Najgori su oni koji govore sve najlošije o zadruzi,a sve znaju šta se tamo tačno dešava.

  6. Zašto je vlast kriva zbog kulturnog posrnuca!Neka se glumačka svita potrudi da igra u boljim filmovim i predstavama a ne da prihvataju svaku ulogu zbog para

  7. Gledala bih ja stalno u šlajpik ali mi odmah posle 10-tog u mesecu rikne signal i ništa se u njemu ne nazire.

  8. Kakve veze ima da li su penzioneri ili zaposleni, i drugo ovo je potpuno netačno. Kao kada bi rekli da je Vojvodina za demokrate, podele koje nikom ne donose dobro. Uostalom u mom okruženju su više penzionera protiv sns politike, jer nisu uslovljeni poslovima za angažovanje u sns-u.

  9. I to je njihov problem, niko ih ne tera da gledaju, znači da im je dobro da imaju solidne penzije

  10. Ne mislim da je Pink loš. Rijaliti je kod svakoga u kući. Pravo da gleda šta hoće ima svako bilo mladi ili stari.

  11. Penzioner nije zanimanje nego socijalna kategorija, veoma raznorodna. Penzioneri su i naučnici, dirigenti, dimničari, zanatlije, rudari i svi oni koji su imali „sreću“ da dožive godine za penziju. Shodno svojim kulturnim ili nekulturnim navikama i potrebama neki gledaju tv, neki čitaju, a mnogi se odriču i svojih potreba i navika jer su penzije uglavnom dovoljne jedino za puko preživljavanje.

  12. Primetio sam da se povecalo prisustvo botova sto znaci da je vlast krenula u obracun s protestima.

  13. Eh, moj Petre! Pogledajte komentare! Dobićemo „Nacionalni stadion“! Šta će Vučiću „Opera“! U operu može stati par stotina duša! Šta će on, jadan, sa ostatkom? Plus, oni koji idu u pozorišta ili u operu, ne idu na njegove mitinge, ne slušaju ga, niti ga gledaju!!!

  14. Ne može Petar govoriti u ime svih penzionera. Ja nikada nisam gledala rijaliti, jednostavno nemogu idu mi na zivce, ali baš.

  15. Glumac ne potcenjuje penzionere, činjenica je da su rijaliti najčešća zabava najsiromašnijih penzionera a upravo su oni najveće glasačko telo AV. Tačno je da je ova vlast uništila sve i porodicu i prosvetu i sve vredno u ovom društvu i zato ona odlazi i nadam se da će im biti suđeno za sav kriminal.

  16. Kada čovjek postane penzioner,treba da mu se ukine pravo da glasa.P.S.Više vjeruju pinku nego praznom frižideru.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.