Ples nikada ne prestaje

Ostavite komentar


  1. Jason i njegov tim su bili i više nego izvanredni! Publika je bila ok, što znači da je mogla biti mnogo bolja. Ja lično na Exit sam došla samo zbog njega, i nikada sebi neću oprostiti što sama nisam došla to subotnje veče u 19h, kako sam inače planirala i kako bih zauzela dobru poziciju i bila što bliže bini, a samim tim i Jasonu. Ali pošto mi je ovo bio prvi put na festivalu, zbog očiglednog ne znanja i ne upućenosti kako sve funkcioniše, dođoh sa prijateljima i to pola sata pošto je nastup uveliko počeo. I progurala sam se do ograde i to u trenutku kada je on odlazio… S““ obzirom da sam veoma niska, jedva sam ga mogla videti, svega nekoliko puta, što mi još teže pada. Ali sam pevala svaku njegovu pesmu, drala se za petoro ljudi. Od 4 nastupa u 4 dana, postavio je fotografije na svojim društvenim mrežama iz svake zemlje, osim naše. I onda se zapitam, pa zar smo stvarno toliko bili loši? Da li je ovo njegov prvi i poslednji put u Srbiji? Ne znam… samo znam da mi sve ovo teško pada. Šta vam je ludi fan, a? Ehh 🙂

  2. I da, zaboravih reći, hvala vam na lepim rečima i pre svega pasusu u ovom tekstu koji je posvećen Jason-ovom nastupu, vi ste prvi kod kojih sam naišla na bilo kakve reči o njegovom prisustvu na festivalu.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.