Počela online prodaja ulaznica za 29. Sarajevo Film Festival 1Foto promo Sarajevo Film Festival

 

Ovogodišnje, 29. izdanje Sarajevo Film Festivala odvijaće se od 11. do 18. avgusta, a online prodaja ulaznica za sve njegove programe započela je 1. avgusta.

Kako najavljuju organizatori jednog od naprestižnijih festivala u Evropi, ulaznice se mogu kupiti putem web stranice Sarajevo Film Festivala (www.sff.ba), tickets.sff.ba i putem njihove nove mobilne aplikacije.

Maksimalan broj ulaznica koje je moguće kupiti za jednu projekciju je četiri, navodi se u saopštenju SFF, a uz Mastercard može se ostvarite 20 odsto popusta na online (webstranica i mobilna aplikacija Festivala) kupovinu ulaznica, i to važi za sve Mastercard korisnike.

Dodatnih 10 odsto popusta na online (webstranica i mobilna aplikacija Festivala) kupovinu ulaznica dobija se uz UniCredit Bank d.d. Mastercard kartice.

Gratis ulaznice po osnovu akreditacije moguće je preuzeti putem zvanične web stranice Sarajevo Film Festivala.

Kupljene ulaznice online, e-ulaznice, biće poslate putem e-maila u roku od nekoliko minuta od kupovine.

Svaka e-ulaznica sadrži jedinstveni kod koji će omogućiti pristup projekcijama, i dovoljno je pokazati dobijeni mail ili odštampanu e-ulaznicu prilikom ulaska na projekciju.

Tu je i važna napomena: ukoliko je napravljena kopija ili duplikat ulaznice, samo prvi primerak koji se predoči na ulazu biće važeći. Svi ostali će biti odbijeni.

„Kako bi se osiguralo da dobijete e-mail koji sadrži Vaše ulaznice, pobrinite se da imate e-mail adresu [email protected], dodatu na svoj popis odobrenih e-mail adresa u spam filteru“, ističe se u saopštenju 29. izdanja Sarajevo Film Festivala.

U Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24), prodaja ulaznica počinje 7. augusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari