Počela prodaja karata za 57. Gitarijadu, organizatori pozivaju mlade da se prijave za volonterski tim 1Foto: M.S. / Danas

Prodaja karata za 57. Gitarijadu biće organizovana od 26. do 31. avgusta 2024. godine na biletarnici Pozorišta i na zaječarskom Trgu, od 9 do 17.

Od 29. do 31. avgusta karte se mogu kupiti i na mestu održavanja Gitarijade, od 18 sati.

Komplet karata za sve tri večeri košta 2.000 dinara, a pojedinačna karta je 1.000 dinara.

Učenici iz Zaječara već od 23. avgusta mogu podići besplatne karte za 57. Gitatrijadu samo na biletarnici Pozorišta, svakog radnog dana od 9 do 17 sati.  Potrebno je da daju na uvid đačku knjižicu.

“Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude, od 15 – 30 godina, da se prijave za volonterski tim 57. Zaječarske Gitarijade koja se održava od 29. avgusta do 31. Avgusta”, pozivaju organizatori.

Kako ističu, svi zaintersovani mogu da se prijave putem sajta https://www.gitarijada.rs/ , lično u prostorijama Narodnog pozorišta Timočke krajine –Centar za kulturu “Zoran Radmilović” u Zaječaru ili na telefon 019425426 od 9 do 15h (kontakt osoba Ana Ignjatović).

Poslednji rok za prijavu je 28. avgust.

Volonteri će raditi u smenama tokom tri festivalska dana kao podrška organizatorima na nekoj od sledećih pozicija: domaćin demo benda, logistička podrška, tehnička podrška, press centar.

“Volonteri će radom u timu dobiti značajna iskustva i veštine, upoznati nove ljude, steći nova prijateljstva, i biti značajna karika festival”, ističe se.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari