Počinje Vulkanov sajam knjiga 1

Vulkanov sajam knjiga, treći po redu, počinje danas (petak). Vulkan izdavaštvo od 14. do 22. oktobra na 31 lokaciji, u knjižarama Vulkan širom Srbije, i na sajtovima knjižara Vulkan i Vulkan izdavaštva, predstaviće značajan broj novih i već popularnih naslova, i to po izuzetnim akcijskim cenama.

Ljubitelji psiholoških trilera moći će da čitaju senzacionalnu povest američke autorke Karen Dion „Kći močvare“, uzbudljivu priču o ženi koja mora da rizikuje sve kako bi uhvatila opasnog čoveka koji joj je oblikovao prošlost, a sada preti da joj ukrade i budućnost.

Roman je preveden na 25 jezika, a Lajbreri džornal proglasio ga je najboljim trilerom 2017. godine.

Pred domaću publiku izlazi i svetski bestseler prodat u više od milion primeraka „Sveža voda za cveće“ francuske književnice Valeri Peren.

Ljubitelje domaće književnosti očekuje novi roman Miodraga Majića, jednog od najintrigantnijih domaćih autora, pisca bestselera „Deca zla“ i „Ostrvo pelikana“.

Novom knjigom „Rudnik“ Majić zalazi u sasvim drugačiji žanr.

Vulkanov sajam knjiga predstavlja i knjigu „Dalje putem kojim se ređe ide“, nastavak bestselera „Put kojim se ređe ide“ poznatog psihijatra Morgana Skota Peka.

Vulkan izdavaštvo pripremilo je i brojne naslove za najmlađe čitaoce, među kojima su „Šerlokove avanture Džeronima Stiltona“ i „Dogmen i Ketkid“ Dejva Pilkija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari