Objavljen zvanični trejler za film „Balkanska međa“ (VIDEO)

Akciona drama inspirisana stvarnim događajem na 20. godišnjicu bombardovanja Srbije stiže u bioskope

Ostavite komentar


  1. Film je odličan, ali pretežak. Svakako sa porukom da nikada rata više ne bude.Ono što je na mene ostavilo zanimljiv utisak jeste kada Ruski tenkovi idu ka Slatini, ceo Centar Sava, znači oko 4000 ljudi kao dirigovano ustaje i aplaudira. Sjajno!!!!!!

Ostavite komentar


Kultura

INTERVJU Ademir Kenović: Populisti opstaju širenjem straha, ucena, nesigurnosti, mržnje 7

INTERVJU Ademir Kenović: Populisti opstaju širenjem straha, ucena, nesigurnosti, mržnje

Pokušao sam da shvatim zašto ja nisam čovjek koji se nostalgično sjeća ljepota i nježnosti prošlih vremena...Pokušao sam da shvatim zašto me odlazak u prošlost davi, zašto oduzima kisik i zašto mi je teret, a čini mi se i mnogima koje znam. Istovremeno, postoje i ona druga sjećanja, lijepa...Ona koja nas ozaruju, podsjećaju, oplemenjuju, ukazuju šta je bilo dobro, kakvi su bili ljudi, šta smo i od koga naučili, zašto smo preživjeli. Imam osjećaj da su kao neki putokazi, planovi za nas, da nam ukazuju kako bi trebalo biti, kako će biti - govorio je za Danas Ademir Kenović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.