Politika je grozna stvar kojom se bave grozni ljudi

* Možemo da kritikujemo koliko god hoćemo rijaliti programe, televiziju, nove tehnologije, medije, ali s druge strane znam da kod nas ima beskrajno talentovanih ljudi
Pomodoro intervju: Vjera Mujović

Ostavite komentar


  1. Ne podrzavam ovu vlast niti sam ranije podrzavao ikog njima slicnog, ipak o politicarima generalno mogu da kazem politika je nacin da mislis i o nekome drugome osim sebe.

  2. Ma bravo, ti si provalila igricu. A umetnošću se sigurno bave samo dobrice!
    A i vi u Redakciji, ovakav naslov? To je suprotno svemu za šta se, verujem, zalažete.
    Politika je, ma daj, glupo je da pokušavam definisati, ali sigurno je samo, da svima onima koji su (O)loši, a zapravo odlučuju o našim životima, apsolutno odgovara nemešanje u politiku pristojnog i poštenog sveta!

  3. Ja razmišljam malo drugačije – Od politike su "grozni ljudi" načinili "groznu stvar" .

Ostavite komentar


Kultura

Goran Marković, beskompromisni reditelj, pisac i čovek istine i pobune 8

Goran Marković, beskompromisni reditelj, pisac i čovek istine i pobune

U okviru pratećeg programa 37. Filmskog festivala Herceg Novi, u subotu je u Dvorani park predstavljena nova knjiga "Zavod" Gorana Markovića, jednog od najvažnijih reditelja čiji su filmovi ušli u istoriju kinematografije ovog prostora, koji je stekao veliki umetnički respekt kritike i publike i kao pisac drama, romana, kritičkih knjiga o filmskoj umetnosti...

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.