Ponovo o šamaru s dodele Oskara koji se čuo širom sveta 1Foto: Shutterstock

Komičar Dave Chappelle u jeku zajedničke turneje sa Krisom Rokom, koji je u martu dobio šamar od glumca Vila Smita dok ga je predstavljao na sceni tokom dodele Oskara kazao je kako mnogi ljudi zaboravljaju ko je ovaj glumac.

“Onda 10 minuta pre nego što je trebalo da dobije najveću nagradu… ponašao se kao da se vratio u Filadelfiju“, rekao je Čapel na bini u Liverpulovoj M&S Bank Areni, navodi britanski Telegraf prenosi CNN .

Podsetimo, Smit je dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu Ričarda Vilijamsa, oca Venus i Serene Vilijams, u filmu „Kralj Ričard“ali je njegova pobeda ostala u senci zbog ponašanja te večeri, koje je Akademija osudila i glumcu zabranila da deset godina  učestvuje na akademskim događajima.

– Vil je ostavljao utisak savršene osobe 30 godina, strgnuo je masku i pokazao nam da je ružan kao i mi ostali“, rekao je Čapel.

„Kakve god da su posledice… Nadam se da neće ponovo navlačiti masku nego da će pustiti svom pravom licu da diše “ , kazao je Čapel, dodajući kako prepoznaje sebe u oba muškarca.

Kris Rok se navodno takođe osvrnuo na šamar, šaleći se da ga je Smit „udario zbog glupe i najlepše šale koju je ikada ispričao.

U julu, govoreći o incidentu, u video snimku objavljenom na Instagramu Vil Smit je izjavio da se „duboko kaje“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari