Posle pedeset godina: Kako je „Leptirica“ prestravila generacije i ponela titulu najstrašnijeg domaćeg filma?

Ostavite komentar


  1. Moje rodno mesto-Zarozje.Najlepse na svetu.Na zalost,danas izgleda kao da je Sava Savanovic najaktivniji.Stanovnika je sve manje,obe osnovne skole se zatvaraju,dece nema.Odavde je pocelo iseljavanje 70-tih godina proslog veka.Svajcarska.Vise Zarozana ima tamo nego ovde,tako da ce i Sava morati da vadi pasos.

  2. Limunada od horora. „Sveto mesto“ je po meni mnogo bolji, bolje urađen i „pitkiji“ horor.

  3. Vilm je remek delo filmske industrije u horor varijanti to što ga svet ne vidi takvog je zbog toga što moraš biti upućen u život na ovom prostoru da bi ga doživeo onako kako dolikuje.

  4. Leptirice se secam i nakon 50 godina. Nocima sam se prikradao roditeljskom krevetu i tiho se usunjao u njega da bih uspeo da docekam jutro.

  5. Kad sam je gledao ko klinac srce mi zamalo nije stalo od straha! Danas kad je gledam izgleda mi smešno. Ali onaj osećaj straha ne prestaje kad neko pomene leptiricu. Izgleda da mi je ostavila traumu u detinjstvu. Neopisivo!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.