Poznata imena članova žirija koji su učestvovali u polufinalnom procesu žiriranja za ''52. Međunarodnu nagradu Emmy®'' 1Foto: United Media i Nova TV promo

U Puli je danas održano polufinalno ocenjivanje u kategoriji Najbolji glumac (Best Performance by an Actor) za “52. Međunarodnu nagradu Emmy®“.

United Media, vodeća medijska kompanija u Jugoistočnoj Evropi, izabrana je već treći put zaredom od strane ‘Međunarodne akademije za televizijsku umetnost i nauku’ (International Academy of Television Arts & Sciences’) za organizaciju selekcijskog procesa za ‘Međunarodnu nagradu Emmy® (‘International Emmy® Awards’).

Domaćini ovog značajnog procesa koji će odrediti nominovane za ovu prestižnu nagradu, United Media i Nova TV, okupili su u Puli na jednom mestu vrhunske svetske i regionalne profesionalce koji su svojom ekspertizom doprineli u odabiru najboljih glumačkih izvedbi. Među članovima žirija našli su se poznati reditelji, urednici, glumci i televizijski profesionalci.

Svoje ocene u kategoriji Najbolji glumac, imali su priliku dati: Agapi Kefalogianni, direktorka kanala Novacinema u okviru Nove u Grčkoj, Zrinka Jankov, glavna urednica Nove TV, kao i glumci brojnih serijskih i filmskih uspešnih projekata Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Ivana Roščić i Almir Kurt. Glumačku izvedbu ocenjivali su i iskusni poznati reditelji Daniel Kušan i Josip Žuvan, producentkinja Ivana Vasilina te glumica, rediteljka i producentkinja Nikki Bohm. Kao članica žirija polufinalnog ocenjivanja kategorije “Najbolji glumac“ pristupila je i direktorka prodaje originalnog sadržaja i koprodukcije United Medije Tatjana Pavlović, ujedno i članica “Međunarodne akademije televizijske umetnosti i nauku’.

United Media, baš kao i Nova TV koja je deo ove grupacije, medijske su kompanije koje su izuzetno posvećene produkciji visokokvalitetnog, originalnog i privlačnog sadržaja. Učestvovanje u jednom ovako važnom selekcijskom procesu biranja najbolje glumačke izvedbe za prestižnu međunarodnu nagradu, važan je doprinos kreativnoj industriji u celom regionu.

Konačni finalisti za ukupno 16 kategorija biće objavljeni u septembru, a pobednici će biti proglašeni na 52. ceremoniji ‘Međunarodne nagrade Emmy®’ 25. novembra u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari