Prekrečen mural 20. oktobar uoči obeležavaja 80. godina od oslobođenja Beograda

Ostavite komentar


  1. Sve što se pričalo od briselskog na ovamo [da su Vučić Dačić izdajnici i poklonici zapada] je bilo tačno.
    Meni je maliciozno kako građanska ekipa nije pravila 15 godina razliku između patritizma, iskrenog narodnog uličnog, i ovog subverzivnog koji je dolazio sa hepi pink ekipe. Sad je kasno, državu više nemamo društvo podeljeno. Pa je malo i besmisleno da ja ostavljam i dalje ovakve komentare ?

  2. Mural nije ispred podruma,vec na jednoj takvoj instituciji.Sramota je da je to neko dozvolio.Mislim da se sve vise trudimo da izbrisemo datume znacajne za nasu istoriju iz straha da se ne zamerimo „milosrdnim andjelima“.

Ostavite komentar


Kultura

Zaječar: Promocija štampanih izdanja „Sterijinog pozorja“ 9

Zaječar: Promocija štampanih izdanja „Sterijinog pozorja“

Predstavljen je "Godišnjak pozorišta Srbije", časopis "Scena" i tri knjige: "Vođstvo alternativnih pozorišnih organizacija u Srbiji" Nade Jeftenić, koja je zapravo njena doktorska disertacija, zatim knjiga koja je otvoreni dijalog drame i teatra sa istorijom - "Smeh i suze u raljama istorije" Ljiljane Pešikan Ljuštanović, koja se duži niz godina bavi proučavanjem pozorišta, i "Između zmaja i njegovog gneva" Miloša Latinovića, koju dr Miroslav Radonjić, direktor „Sterijinog pozorja“, smatra zanimljivom ne samo za pozorišnu publiku već i za sve ljude koji su zainteresovani za čitanje dobre literature.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.