Premijera filma “Dara iz Jasenovca” 22. aprila (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Rat za Reptile Drako, Arhons, Anunnaki mi ih hranimo vec 500.000 hiljads godina Koji su iz legji nama nemaju Ljubav I Emocoje ne znaju ni da se smeju imaju Znanje I Tehnologiju mi smo za nji mozi of Insekt jer imaju Svjest Demon ili Dominacije kaze Leda of njih Simon Parks imaju zskon da Nas nesto obavrdtibon he Maindcontrol kao Wikiliks su I u Fahraohnsko cjeli Planet su infiltriral I sa Crno Plemstvo kaze Aleksander Nogo I sa Jezutima je ljihova Armija I drugi nisu Mocni Rudija, Englezka ili Amerika I Sve Obavedzsjne sluze sluze samo njih MI5 MI6,, CIA, KGB, MOSAD SA BOLSEVISTIMS CEKA 60.000 miliona Ruse su ubili.
      I svi ptesedici morsju da Llekne ili su ubijen John Kennedy, Abraham Likeln Gerbacov je srusen, Richard Niksons srusen Slobodan Milosevic u HAAG sa Jezutima Crni Papa ako hoces kontrarevuluciju zovi Jezuit.
      Samo Sloga Svet Spasava.

  1. Boli koliko su nam losi mladi glumci. Prosto boli. Uzas u sta nam se kinematografija pretvorila. Negativna selekcija na svakom koraku.

  2. Kakvi komnetari?! Na osnovu inserta od minute „strucnjaci“ procenjuju da li su glumci dobri ili ne?! Uzgred, ova mala Čekićka dobila je dosta dobre ocene za glumu u pvim reakcijama u na raznim filmskim portalima. Jedan od tri najveca americka distibutera je otkupio film. Ali, kod Srba je tako -ako nije moje, olajavacu gde god stignem.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.