Preminula je ćerka Elvisa Prislija, Liza Meri Prisli 1Liza Meri Prisli, foto: Profimedia

Liza Meri Prisli, ćerka Elvisa Prislija, umrla je u 54. godini nakon teškog srčanog udara koji je doživela u svojoj kući.

Vest o njenoj smrti stigla je samo nekoliko sati nakon vesti da je primljena u bolnicu.

Kako piše TMZ bolničari su pokušali da je reanimiraju u njenoj kući, i nekoliko puta su pokušali da je vrate u život na putu do bolnice gde je Liza Meri Prisli i preminula.
Vest o njenoj smrti potvrdila je i njena majka Prislila Prisli.

„Teška srca moram podeliti tužnu vest da nas je napustila moja predivna ćerka Liza Meri. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena puna ljubavi koju sam ikada upoznala. Tražimo privatnost dok pokušavamo da se nosimo s ovim teškim gubitkom. Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama. U ovom trenutku neće biti dodatnih komentara“, rekla je Prisila
Inače, Liza je u utorak bila na dodeli Zlatnih globusa. Ona i njena majka bile su prisutne da bi podržale Ostina Batlera, koji je osvojio Globus za ulogu Elvisa Prislija.
Liza Meri rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Grejslend u Memfisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog udara.

Njena muzička karijera započela je debitantskim albumom To Whom It May Concern iz 2003. Sledio je album Now What iz 2005., a oba su dospela među 10 najboljih na Billboardovoj listi albuma 200. Treći album, Storm and Grace, objavljen je 2012.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari