Preminula junakinja serije „Supernatural” 1Sony Pictures/Courtesy Everett Collection

Zvezda serijala „Supernatural” Niki Ejkoks, preminula je u 48. godini života, napisala je  Suzan Rab Cekloski, član porodice na Fejsbuku.

 

„Moja lepa, pametna, neustrašiva, neverovatno talentovana i puna ljubavi snajka Niki Ejkoks Rab je preminula. Moj brat Mat Rab je bio uz nju. Niki i Mat imali su predivan zajednički život u Kaliforniji. Ona je definitivno bila borac i svi koji su je poznavali voleli su je“, napisala je Suzan i podelila fotografije Niki sa suprugom i njihovo dvoje dece.


Niki, koja je glumila Meg Masters u fantastičnoj dramskoj seriji, 2020. dijagnostifikovana je leukemija.

Na svom Instagram profilu glumica je s pratiocima svakodnevno delila svoje zdravstveno stanje i obaveštavala ih o hemoterapiji, operaciji i održavanju pozitivnog stava.

Niki je vest o bolesti objavila u martu 2021, napisavši: „Jako sam se razbolela i mislila da imam koronu, ali stvari su se zakomplikovale. Završila sam u bolnici s dijagnozom leukemije“.

Osim u seriji Supernatural, tokom svoje glumačke karijere Niki je prihvatala razne uloge, uključujući i one u: Dark Angel, Jeepers Creepers 2 i Providence.

Izvor: index.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari