Preminula glumica Rada Đuričin

Ostavite komentar


  1. Veliko, zaista veliko hvala Rado, predivna ženo i dušo i srce naše! A sada sa anđelima dalje. Svi ćemo se opet videti u nekom tamo pozorištu.

  2. Pokoj ti duši tvojoj predobroj i plemenitoj draga naša Rado Đuričin. Ti si naš dobri duh pozorišta. Pojam toplog osmeha. Bog ti dao Rajski život.

  3. Rada Đuričin je prava legenda, pokoj joj duši i naklon do poda njenom delu. Ova žena je LEGENDA a vi ceo dan pišete o Bori Čorbi. Jeste i on je legenda ali nije čist i neisprljan. Nije kvalitet ni blizu kao gospođa Đuričin.

  4. Divna osoba! Plenila je nekom posebnom energijom koja nam nije dozvoljava la da pročitamo njene godine, kao da nisu ni postojale. Počivaj u miru, glumačka legendo.

  5. Pa šta se ovo dešava danas?
    Dve legende nas napustile istog dana! Divna gospođo, duboki naklon za svaku maestralno odigranu ulogu!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.