Preminuo glumac Branislav Petrušević Petrući

Ostavite komentar


  1. Užasan propust lekara Hitne pomoći.
    Noćas su ga povratili kad mu je pozlilo na Terazijama i pustili da ide kući.
    Danas je preminuo u svom domu.

    1. Pa zaposlite malo više lekara i stvorite više prostora za smeštaj bolesnika ! Ovako su pretrpani i lekari i bolnice. I ovo lekara što ima će pobeći odavde zbog nemogućih uslova rada , pa samim tim i većom šansom za pravljenje grešaka. Jer, i lekari su ljudi koji rade, a svako ko radi može i da pogreši, sem ako neko smatra da lekar ne sme da pogreši. Takvima bih preporučio viskare i vračare .Izmišljaju se radna mesta na kojima je jedini posao primanje plate i tračarenje . A o kockama na trgu republike i ogromnim parama za fudbalske klubove i da ne pričam.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.