Preminuo Vlado Pravdić, klavijaturista Bijelog Dugmeta

Ostavite komentar


  1. Veliki uticaj na moj razvoj kao klavijaturiste, tužna i neočekivana vest. Bio je veliki muzičar i biće po tome zapamćen.

  2. Otisao je simbol moje mladosti i mladosti moje generacije! Obrazovan, pametan, vaspitan, skroman – to je bila vrlina tada – i sjajan muzicar. Slava mu!

  3. Služio je vojsku u Čačku.Od devojaka vojska nije mogla da spava.Neka ti je laka zemlja,legendo,počivaj u miru.

  4. Neko napisa da je otišao „simbol moje mladosti i mladosti moje generacije“. I tačno je. Bio je simboli i junak i moje mladosti. Imao sam zadovoljstvo da sam Vladu / Bijelo dugme / gledao nekoliko puta uživo. Tih godina, pa i par decenija, mi smo zaista imali šta slušati: Dugme, Kazalište, Valjak, Atomsko sklonište, Leb i sol, Riblja čorba, Idoli, Aerodrom i neponovljiva Azra i veliki Džoni Štulić. Nekog’ sam sigurno i vjerovatno i zaboravio. Neka mi oproste. Putuj Vlado, umjetniče, tihi i dobri čovječe… Neka ti je slava i hvala za muziku.

  5. Pa od čega? To se pitamo, velika tuga znam da je dugo ziveo u Americi, divan , veliki klavijaturista, poseban nekako a skroman, kulturan, veliko ime nase najvece rok grupe

  6. Vlado, samo te znam kao klavijaturistu Bijelog dugmeta. Ali to su „Samo“ bila vremena moje mladosti. Počivaj u miru Legendo !

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.