Preminuo Žarko Laušević

Ostavite komentar


  1. Ljudina, gospodin glumac, talenat na kub, neko ko je obeležio i pokazao u kakvom zlom vremenu živimo.. Rab Božiji otišao među anđele, da moli Boga za spas svoje i duše svoga naroda.
    Večna mu slava i spokoj njegove duše!

  2. DRAGI ŽARKO, OVA TUŽNA VEST IZAZVALA JE VELIKI BOL. BIO SI DIVAN, JEDINSTVEN, NAJBOLJI… HVALA TI, VELIKO HVALA. POCIVAJ
    U MIRU

  3. Mnogo mi je žao. Bio je mnogostruko talentovan, ali i pravi je greške koje su ga koštale života .Saučešće njegovoj porodici. Lepi I talentovani Žarko, to se ne radja svaki dan. Gledala sam ga zadnji put u film “ Bolje od bekstva “ , koliko crnih nagoveštaja u tom filmu .

  4. Nakon onog incidenta mislio sam da mi nece biti teško…..ali suze same idu. ipak si ti bio nešto veliko

  5. Covek ciji je zivot bio veci od svake drame koju je odigrao. Pocivao u miru dobri nas Zarko!

  6. Nek mu je laka zemlja. Jedan od najvećih glumaca ikada sa ovih prostora. Izuzetno rafinirana duša koja je mnogo toga dala. Njegov život će jednoga dana takodje stati na filmsko platno. Večna ti slava Veliki Žarko. Nedostaješ.

  7. Nakon onog incidenta i greške koju je napravio mislio sam da mi nečr biti ovako teško suze same idu. Ipak je on bio nešto VELIKO.

  8. Divni, časni i ponosni Žarko Lauševic. Da nije potegao pištolj, banditi bi ubili i njega i brata. Zato je nepravedno osuđen. Počivaju u miru veliki umetniče i dragi čoveče. Saučešće porodici.

  9. Velikanu među najvećim si bio,obožavali smo te …..Počivaju u miru ,putuj s Andjelima….

  10. Šta suze da kažu? Koliko boli, što smo Te željni ostali? Koliko će Tvoje tuge, rane i boli, konačno naći mir? Žare, Žare, neponovljivi, jedinstveni, HVALA VELIČINO,za sve. Putuj bez straha i odmori svoju napaćenu dušu životom koji Te mučio, a mi ćemo Ti život dati u srcu. I tu, Ti nećeš više biti samo GLUMČINA, TI ćeš biti ČOVEK, lep, dostojanstven, pametan,onakav kakvog smo Te mi obični videli i uvek voleli.. HVALA TI, počivaj u miru!

  11. Neka mu gospod oprosti sve greške u životu i podari večni život u rajskom naselju svome. Porodici Hristos vaskrse.

  12. Danas je takodje nažalost otišao i moj školski drug Lekin Vlada samo on nije bio deo javnog života ali je sigurno bio deo svakidašnjice meštana Srpske Crnje pokoj imali obojica

  13. O Bože zašto? Lauše moj, poznavali smo se dobro. Još od serije „Vuk Karadžić“. Zbogom i čekaj nas tamo negde na nekom setu velike serije. Prijatelju moj, vidimo se u nekom drugom filmu.

  14. Uvijek mi je bio drag… Bio je Jugosloven i cijela Jugoslavija se sada oprasta od njega.

    Moja sestra i ja smo ga gledale u teatarskom komadu Tramvaj zvani zelja pocetkom devedesetih. Na kraju smo mu pljeskale u drugom redu, on se poklonio publici i pogledao prema nama sa iskonskom dobrotom u očima.

    On je velika zvijezda, ali na takav način da je bio jedan od nas.

    Adieu, Žarko.

  15. I ti ode Bogu na Istinu, neka ti je vecna slava i hvala i sretni ti Puti Nebeski, brate nas napaceni.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.