Preminuo Zoran Modli

Ostavite komentar


  1. Zoki hvala puuuuno za sve što si učinio za naše ị buduće generacije. I tamo gore ćeš ti leteti sa andjelima, pričati im predivne priče i puštati dobru muziku.

  2. Deo odrastanja i formiranja muzičkog ukusa. Pionir u mnogo čemu. Laka mu zemlja.

  3. Legenda beogradska .Zbog ovakvih ljudi Beograd je to sto jeste .Mostove ,zgrade ,kafane .. mogu da sruse ali ovakvi Beogradjani ostaju i dugo zive i kad ih nema.Tuzan sam , jer njegov glas je bio tu kada se odrastalo uz radio.

  4. Generacije su stadale uz njegove komentare i muziku. Retko sposoban voditelj je bio. Slava mu.

  5. Zaista velika steta imao je veoma prepoznatljiv glas i ostao je u dubokom secanju sa njegovim emisijama na 202. Sa velikim zadovoljstvom slusam njegove instrukcije na telefonu za waze, kad niko drugu u kolima ne moze da razume komentare koji su beskrajno zabavni… Vecna mu slava!

  6. Čovek koji je definitivno ostavio pečat u medijskoj istoriji ove zemlje. Pored veoma popularnih radio emisija, imao je jedinstveni stil pravljenja radio reklama. Neka mu je laka zemlja.

  7. Na žalost pristojnog Beograda „program je prestao da vodli naš Zoran Modli“. Zbogom generacijo i hvala na lepom druženju.

  8. Zoran je jedan od osnivača radija Studi B još od 1970. Uostalom „program vodli Zoran Mogli“ nastao je tih godina.
    Zbogom tamo gore ćeš leteti slobodno.

  9. Zoran je jedan od osnivača radija Studio B još od 1970. Uostalom „program vodli Zoran Modli“ nastao je tih godina.
    Zbogom tamo gore ćeš leteti slobodno.

  10. Program vodli Zoran Modli. Ko se toga ne seća, kaze moj matori, taj ne zna šta je bila dobra radio emisija 80-tih.

  11. Pokoj dusi tvojoj dusi dragi Zorane.Bio si retko pozitivan covek i pamticu te celoga zivota kada si DC-9 posle udara groma u njega bezbedno spustio avion na aerodrom u Dubrovniku.Kao radio voditelja mi iz te generacije znamo sve.Amin.

  12. Čovek koje je pravio ubedljivo najbolje radio – reklame ikada na ovim prostorima !!! Uneo je revoluciju u taj domen, a i sve ostalo što je radio, radio je u skladu sa najvišim standardima. E, nekada smo i mi bili normalan svet.

  13. Sa Zoranom Modlijem otišao je jedan lep deo mog života proveden uz radio.
    Tvoj glas je bio i ostao jedan jedinstven i neponovljiv.
    Sada lebdi nebeskim etrom.
    Hvala ti za sve! Počivaj u miru.

  14. Pokoj mu dusi, covek koji je obelezio decenije kulturnog odrastanja i sazrevanja mnogih …

  15. Majstor u svakom smislu reci. Hvala Zorane sto postojis. Treba dodati da je jedan glas navigacije na Waze GPS aplikaciji Modlijev. Licno, Modli je oduvek bio radijski Petar Pan, veseli, dobrodusni, ponosni oblak dobre energije.

  16. Poslednji pozdrav, kapetane i hvala za prenesenu ljubav prema plavim visinama!

    Plavo nebo želim!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.