Produkciji Zvezdara teatra "Sportsko srce" nagrada na 27. Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu 1Foto: Jakov Simović /promo Zvezdara teatar

U konkurenciji predstava iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore i Republike Srpske, produkcija Zvezdara teatra „Sportsko srce“, u režiji Milana Karadžića, osvojila je nagradu za najbolje ostvarenje na 27. Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu, koji se odvijao od 1. do 6. novembra.

Nagrada za glumačku ekipu na ovom festivalu, u kojoj su Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Nela Mihailović, Aleksandar Đurica i Nikola Šurbanović, stigla je nepunih mesec dana nakon što je „Zoranov brk“ za ulogu u ovoj predstavi dodeljen Mimi Karadžiću na 31. Danima Zorana Radmilovića u Zaječaru, saopštio je Zvezdara teatar.

Komad „Sportsko srce“ Đorđa Milosavljevića sa Karadžićevim rediteljskim potpisom, premijerno je izveden na Sceni“ Danilo Bata Stojković“ 4. decembra prošle godine kao 90, jubilarna premijera Zvezdara teatra, i od tada je na repertoaru kao jedna od hit predstava ove kuće za koju su karte unapred rasprodate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari