„Prognani“ Nušićevci organizuju Nušićijadu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Bravo, tako i treba. Ako vlasti u Ivanjici misle da su prisvojile nušićijadu treba im pokazati da to nije tačno i da to nije moguće. O njihovoj nušićijadi se ne priča, o ovoj će se pričati. Podražavam ovakve ideje, rado ću posetiti ovakve nušićijade, a političko rukovodstvo Ivanjice će za koju godinu da se krije od pravih nušićevaca i od svog naroda koji svakako nije isto što i partijski članovi skupštinre grada, a o predsedniku opštine da i ne pričamo, ne zaslužuje on to.

    1. Ovo mi zvuči glupo.
      Čuj prognani, ništa manje nego u Beograd. A ja očekivao prognani na Goli Otok.Neko kada je prognan on zglajza sa dobrog na loše. Ovde kontra sa lošeg na dobro. Ja bih voleo da me neko progna na Novi Zelad.
      I Nišić se krsti ovakvim pogonima. Selo hvali a u BG živi.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.