Prve reakcije na film „Barbie" prepune su pohvala, neki bi čak da Rajan Gosling bude nominovan za Oskara 1Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Svetska premijera filma Barbie rediteljke Grete Gervig održana je u nedelju, a prve reakcije kritičara koji su ga pogledali su pune pohvala.

Film u kome glavne uloge tumače Margo Robi i Rajan Gosling mnoge je naterao da na Tviteru podele reakcije i komentare, a u njima najviše možemo naći lepih reči i pozitivnih reakcija.

Džozef Dekelmajer sa sajta ScreenRant rekao je da je film „smešan, bombastičan i veoma pametan“, da je Greta Gervig „pogodila pravo u metu“ i da su Gosling i Simu Liu „prezabavni“.

Peri Nemirof sa sajta Collider pohvalila je kostime i produkcijski dizajn, uz napomenu da i drugi likovi pored Barbi treba da dobiju više vremena na ekranu, kako bismo istražili njihove priče.

Džejmi Džirak sa sajta ComicBook.com je rekla da joj je to „omiljeni film godine“, dodavši da je Greta Gervig prevazišla njena očekivanja i napomenula „Dajte Goslingu nominaciju za Oskara, mrtva sam ozbiljna!“.

Autorka podkasta Pay or Wait Šaronda Vilijams je rekla da je film zabavan, da Gosling „donosi najveći deo smešnih scena“, ali i da je scenario malo „prenatrpan“.

Ketsi Stefan sa sajta Variety je rekla da je film perfektan i da je „Greta Gervig donela nijansiran komentar o tome šta znači biti žena u specifičnom, prelepom filmu od koga se smejete svim srcem“.

Još uvek se ne zna radnja filma, osim opisa „Nakon što je izbačena iz Barbilenda zato što nije savršena lutkica, Barbi kreće sa Kenom u pravi svet kako bi pronašla pravu sreću“.

Barbie će moći da se pogleda u našim bioskopima od 19. jula.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari