Rade Šerbedžija na koncertu u parku, nakon što mu je otkazana sala u Baču: „Jao onima koji zatvaraju vrata umjetnosti“

Ostavite komentar


  1. Rade,ti Ličanin ja Slavonoc,obojica mislimo svojom glavom.Ostali smo uvijek isti.Mnogo te poštujem,još od Kutije šibica ,Pakraca….

  2. Sramota!!!
    Dokle će se bahatiti ovi mali sefici iz sns-a???
    Velikom umetniku i čoveku duboki naklon!!!!

  3. I Hitlerovi nacisti su cenzurisali umetnost a isto to rade Vucicevi polupismeni kvaziradikali nazvani sns-ovce.

  4. Rade je pokazao koliko je velik i kao covek i kao umetnik.O onoj drugoj strani vise nemam dovoljno ruznih reci.

  5. Ne mogu da verujem, da li je ovo realno, koliko je mali i mracni mizak „“mocnika““. A i ako je mali i mracan potrebno mu je lecenje
    Duboki naklon velikanu Radetu Serbedziji!!!

  6. Dotični sns-ovac nije kulturno psovati u u ovako uglednim novinama verovatno ni ne zna ko je veliki Rade Šerbeđžija

  7. Срби опет показују да нису стигли у цивилизацију, у културу, Европу, и то иде тако годинама, из дана у дан. Да су хтели боље могли су за један дан вратити Србију на стање пре 1945 године, само да су један поклонили себи и држави коју, ах, толико воле. И Раде Шербеџија, рођен у Лици, у Хрватској од српских родитеља се определио да остане да живи у Хрватској, имао је слободан избор, определио се за слободу.

  8. Presaviti tabak i tuziti barabu iz nazadnjaka.Angazovati dobrog advokata,neka plati smrad iz sekte.

  9. dno dno dna..sta drugo reci ..koja bahatost tog sns u tom gradu da mogu i otvarati i zatvarati prostor..pa ovo je necuveno necuveno…jel mu je to deda ostavio u.nasledje..dokle ljudi cete trpiti tu bagru dokle..pa sutra ce vam ogranicavati kretanje zatvarati ulice dokle dokle pa medju tim koji su kupili karte mozda ima i clanova te stranke..i sta oni kazu na to sta….

  10. komesari. Gde su nas oterali, znamo. Štaa im je sledeće – otvaranje „Golog otoka“!!! Ili da „sremski front“ opet oteraju srpsku mladost, da bi lakše vladali??!! „Malkice“ su se zaneli , jer se obično na silu odgovara silom.

  11. Lijepo je rekao Rade u filmu “Variola vera“:…………..“p__da je karakterna osobina“………..Mnogo je takvih karakternih oko nas. Taj jadničak nije vrijedan ni crnog ispod nokata velikana poput Rade Šerbedžije.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.