Rade Šerbedžija o novom filmu „Anđeo čuvar“ i planovima na Brionima

Psihološki triler o seriji ubistava pod hipnozom predvođen poznatim glumcem u bioskopima od 20. juna

Ostavite komentar


  1. Sve ovo pokazuje i dokazuje da su Srbi kratke pameti. Isti taj Šerbedžija je molim vas setite se,sa onom Anđelinom Džoli urinirao po Srbima kada je u pitanju film u „U zemlji krvi i meda“.Do duše za šaku dolara našlo se tu i ponešto beogradskih dripaca koji sebe nazivaju glumcima.Film su producirale pare Saudijske Arabije,ali za „umetnike“ nema veze čije su pare,važno je samo do njih doći.
    Od tada ovog olinjalog metuzalema Šerbedžiju,ne mogu da smislim.

Ostavite komentar


Kultura

Možda je zlatna narukvica Milene Dravić još u Areni: Dodelom nagrada večeras se završava 71. Pula koja je podsetila na velikane filmske umetnosti 10

Možda je zlatna narukvica Milene Dravić još u Areni: Dodelom nagrada večeras se završava 71. Pula koja je podsetila na velikane filmske umetnosti

Glamuroznom ceremonijom u Areni i svetskom premijerom filma "Svemu dođe kraj" Rajka Grlića 11. jula započeo je 71. Pulski festival, a posle osam festivalskih dana simbolično podvučenih u naslov „Film pod zvijezdama“, svečano se završava večeras u 19 h, dodelom Zlatnih arena u Istarskom narodnom kazalištu (INK).

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.