Radoman Kanjevac: Radio vam daje slobodu i razvija maštu

Iduće godine naš program slavi 60 godina postojanja, to je jedna blistava tradicija koja obavezuje i mi želimo da taj praznik dočekamo u novom ruhu * U subotu, 11. februara, u 11 sati kreće nova emisija "Večiti drugi", koja će biti izbor iz našeg programa i najava zanimljivih sadržaja za iduću nedelju. Radio Beograd 2 će i ubuduće biti program kulture i umetnosti, koji je kvalitetan i slušan
Pomodoro intervju: Glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2

Ostavite komentar


  1. Iz zavidnog opusa Radomana Kanjevca, izdvojio bih Indeksovo radio pozorište koje je išlo nedeljom oko podneva s neverovatnim epizodama u kojima su scenaristički, što glumački briljirali Voja Žanetić, Jugoslav Ćosić, te pokojni Nenad Radulović kao i današnji indeksovci, Mićko & co. Epizode o Isusu, republičkim apostolima i Maji Magdaleni, SIV-u i dom-u, te utakmici Jugoslavija – Engleska 0 : 4 (zaboravio sam kako se zvala ta epizoda) i mnoge, mnoge druge, ostale su mi u najlepšem sećanju, a neke, bogami, i na kasetama koje čuvam. Dvestadvojka je bila slušana koliko i Studio B, ako se uzme u obzir, tada, mlađa populacija i ljubitelji zdravog humora i odličnog r n r zvuka jer je vreme bilo vreme eksplozije novog talasa i kreativnog pogleda na život i svet. Hrvatski muzičari su nam zavideli zbog radio stanica iz kojih je, kako je Houra govorio – a za razliku od Zagreba – prštalo, dan noć. Kakogod, i uprkos, neponovljiv period odrastanja i ne bih da kvarim utisak s ovovremenom svakodnevnicom prepunoj političkih mediokriteta. .

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.