Radoslav Milenković objavio da se penzioniše i optužio Jugoslovensko dramsko pozorište da ga je materijalno oštetilo

Ostavite komentar


  1. Budi srecan sto si izbegao penal_kaznu,jer meni je zbog toga oteto oko 600 000 za ovih 6 godina od kako sam penzioner.Ovo je ni Tito nije radio srpskom narodu sto rade ovi

  2. E moja Ljudino,zamisli tek kako je radničkoj klasi kada sazna da im od višedeceniskog rada pola nema famozni M4 obrazac. Vlast zadovoljno trlja ruke i posipa se pepelom,zaboravljajući da je bivšu veliku zemlju izgradila baš ta radnička klasa!!!

  3. U većini slučajeva penziono se nije uplaćivalo posle 2000te na očigled tadašnje države.

  4. Po sistemu “ Svi Srbi fudbalski selektori“ tako i Rale umislio da sve zna pa i Radno i socijalno pravo, a iz teksta se vidi da je bio stalni clan JDP-a od 1987-2005, znaci po ugovoru o radu- glumio za platu, za koje vreme mu poslodavac nije uplatio doprinose za PIO a da je 1995. i 1996. god bio direktor drame SNP u Novom Sadu, dakle 2 godine. Indicija je da mu je za te 2 godine direktorovanja u SNP-u mirovao radni odnos u JDP-u, te je doprinose za sporne 2 godine trebalo da uplati SNP.
    Kazem, indicija jer nisam imao uvid u Raletov kadrovski dosije. Naravno, mozda i nisam u pravu, sve zavisi od toga koji oblik angazmana je bio u pitanju.

  5. Rale i ja smo isto godište, a i poznajemo se još od studentskih dana. Ako mu je za „utehu“, ja sam otišla u penziju iz statusa slobodnog umetnika, ali mi je PIO „pojeo“ deset godina staža , te mi je penzija 21.113,27 tj din. Taman za cigare, dok i to ne zabrane.

  6. Bilo je obavestenja da ce se u takvim slucakevima penzija racunati kao da su placeni doprinosi i to ce drzava finansorati.
    Znam ljude kojima je tako i uRadjeno

  7. @ Pobesneli Laloš
    Nisu Beograđani. Ja sam iz Beograda i u Novom Sadu, gde radim jer ne postoji kadar moje struke, uskraćuju mi putne troškove. Novosađanima isplaćuju putne troškove (odakle oni „putuju“?) iako ovi često „dojašu“ na posao biciklom ili dođu peške. To svi vide. Novi Sad je prepun ljudi koji su „pobesneli“ ili puni mržnje. Mnogo ružno. Sve što je lepo napravili su Austrougari. Ovo ostalo je ružno ili često protivzakonito.

  8. Neka snima reklame za kladionice…. Veliki moralista na recima, a u praksi… kakav tiket bog te mazo

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.