Svetska zvezda Ramiro Blas u Puli gost United Medie i Nova TV, domaćina polufinalnog kruga ocenjivanja za međunarodnu nagradu Emmy 1Ramiro Blas, foto: Promo

Ramiro Blas, argentinski glumac svetskog glasa, poznat po ulozi doktora Sandovala u španskoj seriji Licem u lice (Vis a vis), stiže u Pulu kao gost United Medije i Nove TV, domaćina polufinalnog kruga ocenjivanja za prestižnu Međunarodnu nagradu Emmy®.

Stručni žiri ocenjivaće kategoriju Najbolji glumac (Best Performance by an Actor), a tim povodom brojni profesionalci iz sveta televizije, produkcije i gosti iz kreativne industrije okupiće se 16. jula u Puli.

Među brojnim gostima i zvanicima prepoznaćemo i glumca Ramira Blasa koji je ostvario zavidnu karijeru u brojnim projektima, a uoči svog dolaska u Hrvatsku dao je i ekskluzivni intervju za IN magazin. Podelio je svoja razmišljanja o filmskoj industriji, glumačkoj karijeri i nezaboravnim iskustvima s brojnih setova.

Ramiro Blas proslavo se glumeći u argentinskim i španskim serijama i filmovima. Njegova uloga u seriji Licem u lice (Vis a vis) donela mu je međunarodnu prepoznatljivost i brojne pozitivne kritike. Osim toga, Blas je radio na projektima poput serije La fuga i filma No matarás (2020).

“Za mene je to odlična prilika biti tu, naučiti nešto o industriji, nekad morate biti i s druge strane da vidite kako to funkcionirate“, izjavio je Blas povodom svog dolaska na ovaj prestižni događaj.

Blas je otkrio i koliko poznaje hrvatsku glumačku scenu: “Jeste li čuli za Gorana Višnjića, Zrinku Cvitešić?“ upitala ga je novinarka, na što je odgovorio: “Da, čuo sam, oni su fantastični, odlični! Za mene su oni zvezde.“
Ovaj svestrani glumac glumio je i u hororu The Passenger. O tom iskustvu Blas kaže: “Smešno je. Smešan film za mene jer obožavam horore.

Bilo je zanimljivo iskustvo. Radili smo po noći, na hladnoći. 35 dana, tokom dva meseca, odličan tim, sa smešnim režiserima i odličnim glumcima.“

Ramiro Blas raduje se dolasku u Pulu, a ovo vidi i kao priliku za umrežavanje i učenje od najboljih iz industrije. “Najgora stvar za glumca je traženje idućeg posla. Morate živeti kao normalna osoba sve vreme. Problem je što nemate konstantu, završite danas s filmom, ali ne znate gde ćete raditi sledeće“, podjelio je Blas, naglašavajući izazove s kojima se suočavaju glumci.

Polufinalni krug ocjenjivanja za Međunarodnu nagradu Emmy kulminiraće svečanom gala večerom koja će sigurno biti jedno od najuzbudljivijih događaja ove godine, a dolazak Ramira Blasa, zajedno s brojnim drugim zvezdama i gostima iz sveta televizije, produkcije i filma, dodatno će obogatiti događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari