rasel krouFoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Rasel Krou glumio je u mnogim čuvenim filmovima koji su i danas na listi najvoljenijih, ali jednu popularnu trilogiju ipak je zaobišao.

Naime, Rasel Krou bio je u pregovorima za ulogu Aragorna u trilogiji Gospodar prstenova, koju je na kraju dobio Vigo Mortensen, prenosi Index.hr.

Kako piše Movie Web, Krou je gostovao u YouTube segmentu britanskog GQ-a pod nazivom Actually Me i odgovarao na brojna pitanja.

Jedno od pitanja bilo je i da li žali što je odbio ulogu u Gospodaru prstenova.

„Zapravo ne. Bio sam veliki čitalac Tolkina kada sam bio dete pa sam se prilično uzbudio oko ideje o Gospodaru prstenova, ali osećao sam da tu odluku donosi studio, a ne reditelj. Razgovarao sam sa Piterom Džeksonom preko telefona i on nije govorio ono što vam pričaju reditelji kada vas zaista žele za neki projekat“, rekao je Krou.

Rasel Krou je verovao da Džekson želi nekog drugog za ulogu Aragorna

Oskarovac je dodao da postoji još jedan razlog zbog kojeg je odbio poznatu ulogu.

Činilo mu se da reditelj Piter Džekson već ima na umu glumca kojeg bi želeo da vidi u ulozi Aragorna.

Nakon toga, Krou je odustao od projekta dopustivši Džeksonu da nastavi da pravi film kakav je zamislio, bez ikakve ljutnje s njegove strane, prenosi Movie Web.

„Nekako sam stekao utisak da je već imao nekoga drugoga na umu koga je želio angažovati. Moj istup i prihvatanje ponude zapravo bi mu smetali. Dolazimo iz istog mesta, tako da postoji neizrečeno razumevanje u tom razgovoru koje drugi možda ne bi razumeli. Obojica smo Novozelanđani i na svoj način, bez da je rekao išta negativno, dao mi je do znanja da ima drugi plan. Pa sam sve ostavio na tome“, zaključio je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari