Rasprodate karte za premijeru filma “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića 1Foto: Promo

Nedelju dana pre premijere koja je zakazana 7. decembra u Kombank dvorani (20.30), rasprodate su karte za novi rediteljski film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek”.

Zbog velikog interesovanja publike, istog dana biće  organizovana i dodatna projekcija, u Sali 6 Kombank dvorane (20.15), a karata još uvek ima i za premijeru filma 7. decembra u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade (19.30). Novosadska premijera jednog od najiščekovanijih filmova u našoj kinematografiji u poslednje dve decenije zakazana je u sredu, 8. decembra u bioskopu Arena Cineplexx.

Novom tragikomedijom “Nije loše biti čovek”, naš kultni scenarista i reditelj čija su ostvarenja proglašena kulturnom baštinom (“Balkanski špijun”, “Profesionalac”, “Maratonci trče počasni krug“, „Ko to tamo peva“, “Underground”, „Radovan Treći“, „Urnebesna tragedija“, “Sabirni centar”…), vraća se filmskoj publici posle osamnaest godina, koliko je proteklo od njegove poslednje režije.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković), pet godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Kako je izjavio Kovačević najavljujući novi film, “Nije loše biti čovek” je njegova posveta dobroti, prijateljstvu i psima, koji u ovoj tragikomediji sa elementima trilera takođe “igraju” glavne junake.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari