„Ratovi zvezda“ su uvek bili politički film

Reditelj Stevan Filipović povodom premijere kratkog Star Wars fan-filma "Breaking Point" za Danas

Ostavite komentar


  1. Jadna je naša filmska akademija u kojoj je zaljubljenik u Ratove zvevda, g. Filipović profesor. Od pojave Ratova zvezda počinje sunovrat svetskog filma, koji se i dan danas batrga kroz razne Švarcenegere, Ramboe i ostalu zabavljače.

  2. Odakle ta potreba da se bas u svemu vidi politika? Pa to je obicna sf bajka napravljena da publika utuce dva sata,a filmska industrija da zgrne lovu!

  3. Ovo naknadno objašnjenje filmova i političkih poruka koje niko nije shvatio do objašnjenja autora je kao spisateljice, autorke serijala o Hariju Poteru, koja sada objašnjava da je Dambldor gej, Hermiona crnkinja iako to nije rekla kad su birali glumicu za filmove … Ništa kao politička korektnost, makar naknadna.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.