kadar iz filma "Miki 17", čiji je trejler upravo objavljenFoto: WARNER BROS / Planet / Profimedia

Studio „Warner Bros.“ objavio je prvi zvanični trejler trejler za dugoočekivani naučnofantastični film „Miki 17“. Trejler je brzo postao viralan, a na Jutjubu u vreme pisanja ovog teksta ima više od 4 miliona pregleda.

„Miki 17“ trebalo je da ima premijeru u martu, ali je njegov izlazak odložen za sleduću godinu jer postprodukcija filma nije bila završena.

U pitanju je najnoviji filmu hvaljenog korejskog redatelja Bonga Džun Hoa, kojeg većina ljudi zna po „Parazitu“, filmu koji je dobio četiri Oskara i Zlatnu palmu u Kanu. „Miki 17“ je inače adaptacija romana „Miki 7“ Edvarda Eštona.

Glavnu ulogu u predstojećem filmu igra Robert Patinson. On tumači Mikija, zaposlenog u kompaniji koja pokušava kolonizuje ledenu planetu Niflhajm. Svaki put kada Miki umre, kompanija ga klonira, a njegov klon zadržava većinu njegovih sećanja.

Uz Patinsona u filmu glume i Stiven Jan, Naomi Eki, Toni Kolet i Mark Rafalo, prenosi Index.

Reakcije na trejler su pozitivne

Filmofili koji ne mogu dočekati novi film slavnog korejskog reditelja oduševljeni su trejlerom.

„Bong Džun Ho je pravi vizionar. Nikada ne bih rekao da će ovo biti tako smešno“, „Treba mi ovaj film odmah“, „Patinson je već poznat kao jedan od najboljih glumaca mlađe generacije, a ovo izgleda neverovatno“, „Jedva čekam“, samo su neki od komentara na X-u.

Film „Miki 17“ imaće svoju premijeru 28. januara sledeće godine u Južnoj Koreji, a u ostatak sveta dolazi 31. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari