Svemirkofoto: Bruno Mitrović

Godinu dana nakon poslednjeg nastupa u Beogradu, regionalne zvezde, emo-macho pop bend Svemirko, vraćaju se pred beogradsku publiku.

Ovaj popularni sastav, poznat po energičnim koncertima i pesmama koje su postale himne jedne generacije, nastupiće u petak, 1. novembra, u sali Amerikana Doma omladine Beograda, u okviru svoje jesenje turneje.

Svojim nastupima Svemirko opravdava status regionalne koncertne senzacije, a beogradsku publiku i ovog puta oduševiće hitovima poput „Slučajna cesta“, „Zauvijek zen“, „Žena od vanilije“, „Miris grada“, kao i novim numerama koje će premijerno izvesti.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Doma omladine Beograda, Štark Arene, TC Rajićeva, u Art hubu Kula u Cetinjskoj 15 i online na efinity.rs po promo ceni od 1400 dinara za prvih sto ulaznica, nakon čega će cena iznositi 1800 dinara, a na dan koncerta 2500 dinara.
Sa tri albuma – „Vanilija” (2017), „Tunguzija” (2018) i „Skalamerija” (2020), kao i singlovima „Karanfili” i „Jedina“, i duetom „Nosi me na duši“ sa Pekijem Peleom, Svemirko će beogradskoj publici izvesti presek cele diskografije i predstaviti nekoliko novih numera koje će tek postati hitovi.

Poznati po postavljanju trendova i pomeranju granica, Svemirko donosi novitete i u svoje nastupe uživo. Jedino što je sigurno jeste da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pokret je utkan u samu srž njihove muzike, a melodije i ritmovi zavladaće prostorom, podstičući publiku na ples.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari