Rodžer Voters otkazao koncerte u Poljskoj zbog besa koji je izazvao njegov stav o situaciji u Ukrajini

Odbornici Krakova sledeće nedelje glasati o predlogu da se Voters imenuje personom non grata

Ostavite komentar


  1. Svaka mu cast. Rijetko da neko bude realan. Da nije Amerike ovo bi se davno zavrsilo. Ona svakako profitira. Treba uvalito yoliko oruzje.

  2. Roger Waters je smarač. Prestao sam da slušam Pink Floyd otkako je Sid Barrett napustio bend. Od koncetra veterana u zadnje vreme, Roxy Music je bio solidan, kao i Willie Nelson.

  3. Roker i levičar i pravedan. Nije on rekao da Rusija nije kriva, već da je neodgovorna ukrajinska politika „čačkala mečku“. I sad, osim SAD svi su na gubitku. Oni su, po običaju, profitirali.

  4. Mogao je da ocekuje ovakvu reakciju. Ni kod nas sigurno ne bi bio dobro primljen neko, ko se zalagao za nezavisnost Kosova.
    A Poljake ovaj rat posebno interesuje, jer su Rusi sa nacistima dogovorili podelu Poljske, a kasnije i tenkovima usli u Varsavu…

  5. Bože, kako je istina „zabolela “ Poljake!!! Verovatno zato što bi ostala bez ratnog plena… Toliko o poljskoj „solidarnosti“…

  6. @Zorica
    Potpuno tačno. Samo što ga na žalost ni putinofili ni eurofanatici nisu ukapirali. A covek je jos pre nekoliko godina kritikovao fasistickog predsednika u Brazilu ili neoliberalnu politiku EU i SAD. Ne podrzava on Putina, zna o cemu se tu radi, kao sto i mi sa ovih prostora znamo šta su imperijalističke igre preko naših leđa.

Ostavite komentar


Kultura

Roni Size, Buč Kesidi, Konstrakta, Vlatko Stefanovski i mnogi drugi na Art Front 2 festivalu u Sremskoj Mitrovici 8

Roni Size, Buč Kesidi, Konstrakta, Vlatko Stefanovski i mnogi drugi na Art Front 2 festivalu u Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica postavljena je na festivalsku mapu regiona prošle godine, kada je pokrenut Art Front festival. Ove godine, već na novoj lokaciji, većeg kapaciteta, na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici od 15. do 17. avgusta, ART FRONT 2 predstavlja raskošnu trodnevnu manifestaciju sa listom izvođača koja  parira najatraktivnijim muzičkim festivalima u regionu i šire. Praznik muzike i zajedništva otpočeće koncertima Marka Luisa, Vlatko Stefanovski Trija i Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.