RTS se oglasio povodom tvrdnji Jasmile Žbanić: O emitovanju „Quo vadis, Aida“ ne odlučuju ni Žbanić ni Vučić

Ostavite komentar


  1. Ova zvanicna izhava RTS nikako ne objasnjava razlog zbog kojeg se ovaj film koji je dobio vise medjunarodnih priznanja nije predstavio gledaocima na televiziji koju smo su svi gradjani prinudjeni da placaju.
    Ako nije politicki, volela bih da cujem kohi je razlog.

  2. Pa kad ste već samostalni u odlučivanju prikažite ga. Kad niste prikazali demonstrante na vašim ulaznim vratima idkupite se i prikažite Aidu. Ja je ne bih gledao ni da se nije stvorila fama. Isuvise se pr umešao u kulturu. A ne valja to.

  3. Izjava gospodje Zbanic je ocigledno postigla svoj cilj, sa ovom cudnom nervozom RTS-a, koja naravno izbegava da obavesti dali ce se film emitovati ili nece, i, ako nece, iz kojih razloga!

  4. O emitovanju „Quo vadis, Aida“ ne odlučuju ni Žbanić ni Vučić, a pogotovu ne Žbanić.

  5. Pa, evo , neka kaze RTS , zasto ne prikaze najbolji evropski film , jer to gradjani Srbije svakako zele.
    Sramotno je , … uostalom sramota je i u tradiciji rts a , … da se film ne prikaze.

  6. Zeleli ste svoje male drzavice sad zivite u njima – Jugoslavija vise ne postoji pa tako ni ono sto se desava u Beogradu nema vise veze sa vama

  7. Znači, ne verujem RTS-u uopšte, pa „cirka“ 33 godine! Ne vidim razlog zašto bih promenio mišljenje.

  8. Ubedjen sam da Zbanic ne uredjuje RTS. Za ovog drugog bas i nisam siguran.

  9. Ne, RTS je nezavisna medijska kuća… Hahaha, nikad bila, nikad i nece biti. Samo se naivni prave da ne znaju ko im uredjuje program… Pitajte SPS za 90-te, a posle i SNS- za danas…

  10. Smešno. Naravno da RTS ne razgovara sa Vučićem. On čak nije nikada bio na RTSu. Srećom pa je Suzana pričljivija i može da diktira svima šta treba da rade. Naravno, ni njoj Vučić je govori sta treba da radi. Vučić nr pregovara ni sa stranim kompanijama. Ni to nije njegov posao…..

  11. Nemačka strucna komisija proglasila bas ovaj film „najboljim evropskim filmom“. Zar vam to bas nista ne govori….

  12. Što je bitno toliko da film bude prikazan na RTS-u?Eto neka ga prikazuju u Evropi,kad je već najbolji film.

  13. Ne mogu više da gledam filmiće sa tematikom rata.Pogotovo kada se u njima brani jedna strana.Rat je užas i u njemu nema mnogo logike.

  14. Da odlican odgovor RTSa.Da li je film pravljen iz umetnickih pobuda ili iz politickog razloga?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.