rubi barkerFoto: Hollywood Archive / Avalon / Profimedia

Glumica Rubi Barker javno je prozvala kuće Netflix i Shondaland zbog toga što joj nisu pružili nikakvu podršku tokom dve psihotične epizode u toku snimanja serije.

Rubi Barker bila je deo stalne postavke prve sezone serije i vratila se kao gošća u drugoj sezona, a tumačila je lik Marine, koja postaje izopštena zbog svoje trudnoće.

Prvu psihotičnu epizodu Barker je imala 2019, nakon završetka prve sezone Bridžertona, a druga se desila 2022, ali podršku nije dobila ni prvi ni drugi put.

„Ni jedna jedina osoba iz kuće Netfliks, ni jedna jedina iz kuće Shondaland, otkako sam imala dva psihotična napada, nije me kontaktirala niti mi poslala mejl da pita da li sam dobro i da li mi treba neka vrsta nege ili podrške“, rekla je Barker u podkastu LOAF.

Glumica je rekla da joj se zdravlje pogoršalo tokom snimanja serije i da je na nju najverovatnije uticala izolacija u kojoj se našao njen lik.

„Kada sam otišla u bolnicu nakon prve sezone, sve je prikriveno jer je serija tek trebalo da izađe. A kada je izašla, ja sam tek napustila bolnicu, porastao mi je broj pratilaca na Instagramu, imala sam razne stvari da radim… Život mi se menjao preko noći i nisam imala nikakvu podršku ni tad ni sad. Zato sam se trudila da se pretvaram da je sve u radu, da mogu da radim i da ne postoji problem.“

Ona jeste u jednom postu u maju 2022. aludirala da joj nije bilo dobro, ali tada je istakla da ju je Netflix spasio time što ju je izabrao za seriju.

Sada je Rubi Barker otkrila da je u tom periodu morala da promoviše seriju iako se uopšte nije osećala dobro u jeku nemilih događaja.

„Skoro kao da sam imala metaforički nevidljivi pištolj uperen u glavu kako bi prodala seriju jer je ona vesela i zabavna. Nisam htela da dođem i pokakim se na sve to jer nikad više neću raditi.“

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari