58. bitefFoto: Promo

Deset predstava, koje ove jeseni u Beograd stižu iz celog sveta, čine glavni program predstojećeg Bitefa, pedeset osmog po redu, koji se održava pod sloganom „Lepota (ne)će spasiti svet”.

Od 25. septembra do 4. oktobra u okviru Bitefa publika će imati priliku da pogleda predstave iz Nemačke, Francuske, Švajcarske, Bolivije, Brazila, Holandije, Belgije, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Onlajn prodaja ulaznica sa promotivnim popustom od 20% počinje u petak, 30. avgusta u 11 časova na festivalskom sajtu, a trajaće sve do 2. septembra u 11 časova.

Nakon toga, ulaznice će ovim putem moći da se kupe sa popustom od 10%. Na taj način Bitef dodatno želi da popularizuje onlajn prodaju ulaznica kao praksu koja umanjuje štampanje i pravljenje nepotrebnog otpada, čime doprinosi očuvanju životne sredine.

Po redovnim cenama ulaznice će od 2. septembra moći da se kupe i na blagajni Bitefa. Ona će i ove godine biti otvorena u festivalskom pres centru, na prvom spratu MTS dvorane, na Trgu Nikole Pašića.

Radno vreme blagajne od 2. do 24. septembra biće od 11 do 15 časova (svim danima, osim nedeljom), dok će od 25. septembra do 4. oktobra blagajna raditi u istom terminu, radnim danima i vikendom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari