Akciona komedija Gaja Ričija je trenutno najgledaniji film na Netflix-u u Srbiji: Evo zašto ga morate pogledati ovog vikenda 1Foto: Credit line: Miramax - STX Films - Tencent / Christophel Collection / Profimedia

Akciona komedija pod nazivom „Operation Fortune: Ruse de Guerre“ sa Džejsonom Stejtamom, Obri Plazom i Hjuom Grantom u glavnim ulogama, trenutno je najgledaniji film na Netflixu u Srbiji, prema podacima internet stranice FlixPatrol.

Akciona komedija iz 2023. godine još je jedan projekat poznatog reditelja Gaja Ričija i još jedno njegovo najgledanije ostvarenje na Netflix-u u poslednjih nekoliko meseci, nakon planetarno popularne serije The Gentleman koja je prvih mesec dana držala ubedljivo prvo mesto na svim listama širom sveta.

I ovog puta Gaj Riči opravdao je očekivanja gledalaca, a radnja filma, čiji je scenario napisao u saradnji sa Ivanom Atkinsonom i Marnom Dejvisom, prati priču o specijalnom agentu Orsonu Fortunu (Džejson Stejtam) i njegovom timu operativaca koji su angažovali jednu od najvećih holivudskih filmskih zvezda da im pomogne na tajnom zadatku, piše idjtv. Nova. rs

Film je osvojio publiku širom sveta, a na Rotten Tomatoes-u je dobio visoke ocene i brojne pozitivne komentare gledalaca koji tvrde da ukoliko niste, ovaj film morate pogledati što pre.

„Puno akcije i dobra zabava, film za svaku preporuku“, „Od ovakvih filmova očekujem da me zabave, a ovaj
je u tome i uspeo“, „Hju Grant i Obri Plaza su najbolji deo ovog filma“, „Zabavan film s puno akcije i dobrih glumaca – meni sasvim dovoljno za odmor“, samo su neki od komentara publike na Rotten Tomatoesu.

Ipak, iako je film naišao na oduševljenje kod gledalaca, pojedini filmski kritičari nisu imali preterano pozitivno mišljenje i ističu da je ovo ostvarenje „loša kopija priče o Džejmsu Bondu“.

Međutim, ako se oslonimo samo na recenzije publike, film je definitivno vredan gledanja, držaće vam pažnju i odličan je izbor za opuštanje ovog vikenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari