alan ričsonFoto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Glumac Alan Ričson trenutno je najaktuelniji zbog serije Reacher i filma The Ministry of Ungentlemanly Warfare, a sada je iskreno govorio o teškim trenucima iz svoje prošlosti.

U velikom intervjuu za The Hollywood Reporter, Alan Ričson je rekao kako se bori sa bipolarnim poremećajem i poremećajem pažnje sa hiperaktivnošću.

Pričao je i o periodu tokom koga je bio model, kada je seksualno napadnut i nakon čega je razmišljao o samoubistvu.

„Budimo iskreni, to je poput legalizovane trgovine seksom. Industrija nije regulisana i javna je tajna da ukoliko vas angažuju, šalju vas do fotografa da trguje vama. Broj situacija u kojima sam stavljen u užasne okolnosti gde je seksualno zlostavljanje bilo cilj, a plata neophodna da preživim je bila šargarepa koju jurim je ogroman. To se često dešavalo“, rekao je Ričson.

Priznao je kako su ti poslovi služili za plaćanje računa, ali da je u jednom trenutku morao da proba neki bolje plaćeni posao, a u pitanju je bilo snimanje za koje je morao da se skine.

Tada ga je „vrlo poznati fotograf“ seksualno napao, zbog čega je izjurio iz studija i besan otišao u agenciju koja ga je tamo poslala.

„Rekao sam im da me više ne zovu. Napustio sam industriju i to je bilo poslednje foto-snimanje ali te slike niko nije video niti objavio. To je bilo to, zakleo sam se da neću više i hvala Bogu što me je gluma pronašla baš tad pa sam mogao da se prebacim na novu karijeru, ali uz neke ožiljke.“

Mnogi veruju da bi Alan Ričson bio odličan kao Betmen

Glumačka karijera nije odmah krenula najbolje, ali je Ričson glumio u serijama Blue Mountaint State, Black Mirror, New Girl, Brooklyn Nine-Nine pre nego što je dobio ulogu u seriji Titans.

To ga je predložilo za naslovu ulogu u seriji Reacher, ali pre toga, Alan Ričson je 2019. godine pokušao da se ubije.

„Obesio sam se. Sve se desilo brzo i visio sam“, rekao je i dodao da je imao viziju svoja tri sina koja ga mole da ne uradi to, nakon čega je odustao.

„Ubrzo posle toga, dobio sam dijagnozu bipolarne bolesti“, dodao je i rekao je da mu je ona pomogla sa odlukom da nastavi na živi i bori se.

Alan Ričson je nastavio da otvoreno govori o svojim dijagnozama, sa ciljem da pomogne drugima, a kao najveću podršku ističe suprugu i tri sina.

Izvor: ET

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari