Američkoj umetnici Emi Rut Randl granična policija nije dozvolila ulazak u Srbiju: Koncert otkazan

Ostavite komentar


  1. A možda su imali nameru kao Dačić da zapevaju na uvce šetačima,pa kao bolje sprečiti nego…

  2. Zašto bi pokušavala drugi put ako joj je zabranjen ulazak?! Kakve gluposti vi pišete.

  3. Evo radim u inostranstvu i znam da su najgori Austrijanci,ali nasa carina ma ocajni su.Carinici kada zaustave gastajbsrteski bus i vide pasose Srbije a narocito Kosova kaoda dobiju motiv da te vrate kuci.Ih zasto li je takoo.

  4. Znaci bez ikakvog razloga joj nisu dali da udje u zemlju, moze to ali u crtanom filmu. I Danas je postao kao I ostale novine, sirite raspolozenja a ne cinjenice. Samo napred.

  5. Ови који су објвили да уметница није пуштена нека објаве и разлог.Ако га нема ода заист ми немамо исправне власти ни у једном сегменту закона.Одкуд у САД на рачуну чувару фарме Јовањица толики долари на рачуну да су заплењени.

  6. Policija i njeno diskreciono pravo a pri tome nikome ne odgovaraju jer to dolazi iz vrha.

  7. Postovani Asc, slabo citate i ne obracate paznju ovo nema veze sa carinicima vec pogranicnom pollicijom. Ziveli

  8. Neko će javnosti od načelnika morati da objasni zašto umetnica nije ušla u zemlju. Minimum kulture i poštovanja ovog naroda koji ih placa

  9. Ko nije doživeo nasilje od policije na pasoškoj bolje da ne priča.

  10. Ovde uglavnom novinari izostave deo price. Zast joj nisu dali? Onako? Narkotici? Istekao pasos? Viza? Vredjala nekog na kontroli pasosa? Bila pijana?

  11. Malo je cudno da o tome pisete ali nigde ni ne pominjete razlog ili“razlog“ zbog kog joj nije dozvoljen ulazak u Srbiju cak drugi put..malo objektivnosti od svih medija(i „onih“ i“onih) ne bi skodilo…

  12. А што да уђе, па многи Срби не могу ући у Америку па ником ништа

  13. Bruka i sramota. Da zabrane ulazak umetnici u zemlju da je vređaju i maltletiraju kakvi divljaci

  14. Niko se ne vraća sa granice džaba. Samo mračite. Sigurno postoji razlog zbog kog se to desilo.

  15. Mnogo mi je zao sto jedna amerikanka nije usla u Veliku Ujedinjenu Srbiju.

  16. Molim vas, nemojte da budete kao „Kurir“, „Alo“, „Informer“. U novinarstvu se iznose cinjenice, a ne donose se zakljucci. Zasto je nisu pustili u zemlju? Pisuci kako ste ovo napisali samo saljete senzacionalisticke poruke. Nisam to ocekivao od vasih novina koje redovno citam.

  17. …..ma šta kažeš…..nisu je pustili da uđe u Srbiju,ali si obavezno ispljuvao pograničnu policiju i nisi rekao zašto je nisu pustili….

  18. Mnogi pitaju koji je razlog što je nisu pustili, ali policija u ovakvim slučajevima nije u obavezi da kaže razlog. Istina, tako je.

  19. Možda je uslov da Vulina skinu s liste, ili pokazujemo da smo ljuti na tu njihovu odluku. Možda je pas lajao na nju?

  20. Eh sad bez razloga je carinici zlostavljali…Mi jesmo banana drzava, ali preteraste ga…sigurno da ima nesto zbog cega je dobila takav tretman…

  21. A zašto je nisu pustili. Navedite razlog, pa onda da donosimo mišljenje.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.