Kotor, Podgorica, Nikšić, Beograd i Kragujevac su gradovi u kojima će tokom druge polovine januara nastupiti jedan od interesantnijih bendova novije generacije u regionu – Autogeni trening. Crnogorski sastav seriju koncerata u okviru turneje povodom objave novog albuma „Na pučini živog peska“ započeće u Kotoru 17. januara u Montenegro pabu, a nastaviti u lokalima istoimenog naziva 19. januara u Podgorici i 23. u Nikšiću.

Posle ova tri grada Autogeni trening se seli u Srbiju gde će održati dva zajednička koncerta sa grupom 16 osam 23 u beogradskom Gan klubu 26. i Domu omladine Kragujevca 28. januara.

„Radujemo se i što ćemo poslije skoro godinu dana opet nastupiti u Srbiji i potrudićemo se da damo sve od sebe da ti koncerti budu što bolji“, rekao je bubnjar Bojan Bojanić, pri tom prenoseći zadovoljstvo celog benda što će imati priliku da podele pozornicu dva puta sa kolegama iz 16 osam 23. U septembru mesecu 2011. godine objavljen je najnoviji album Autogenog treninga, „Na pučini živog peska“, kome je prethodio spot za pesmu „Nema više priče sa tobom“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari