Beogradski bend Autopark izbacio je novi spot za pesmu „Orwell George“, koja se nalazi na kompilaciji Femixeta 2011. Autor spota je Stefan Đorđević, poznat po ulozi u filmu „Tilva Roš“, a spot je sniman u filmskom studiju „Nemanja Design“ u Beogradu. Interesantan

naslov pesme je posvećen autoru romana „1984“ i „Niko i ništa u Parizu i Londonu“, proslavljenom engleskom piscu Džordžu Orvelu. Novo studijsko ostvarenje ove grupe, album „Autopakao“, najavljeno singlovima „Ja bih samo da se smejem“, „Autookean“, „Majami“ i „Mi pomeramo stvari“, biće uskoro objavljeno pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak. Pretpromotivni besplatni koncert grupe Autopark povodom novog albuma u Ustanovi kulture Parobrod, koji je odložen zbog bolesti jednog od članova benda, biće održan u petak 10. februara.

Pesma „Mi pomeramo stvari“ je kao deo muzike iz filma „The Box“ nedavno najavila njegovu beogradsku premijeru, a za nju je napravljen i spot, kao i za singl „Autookean“. Na albumu „Autopakao“ su svirali: Ognjenka Lakićević (vokal), Nikola Berček (gitara), Dušan Lopušina (gitara), Milan Bogdanović (bas), Dejan Utvar (bubnjevi) i Aleksandar Sivački (klavijature). Prethodni album Autoparka „Sve dalje“ izašao je krajem 2009. godine kao samizdat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari