Za provod najluđe (novogodišnje) noći u dvorani Apolo u Pančevu biće zaduženi Bad Copy i New Year Swag ekipa. Bad Copy je hip-hop sastav iz Beograda nastao 1996. godine, a koji danas čine Skaj Vikler, Timbe i Ajs Nigrutin.

Bend iza sebe ima tri studijska albuma: Orbod mebej iz 1996, Sve sami hedovi iz 2003. i Najgori do sada iz 2006. godine. Povratnički album Krigle predstavlja prvo studijsko izdanje sastava Bad Copy još od naslova Najgori do sada iz 2006. godine i po po prvim kritikama verovatno njihov najbolji rad.

Friday Swag je serijal žurki koji traje već treću sezonu, a ovog puta će vam se predstaviti u specijalnom izdanju – New Year Swag. Radi se o „crnoj“ muzici – RnB, Rap, Funk i Soul zvuku. Otkako je nastao pa do danas ovaj serijal žurki se pretvorio u prepoznatljiv brend koji je uspeo da okupi veliki broj zadovoljnih gostiju, fanova, izvođača i saradnika. Friday Swag ekipu čine: Lazar Radovac – DJ Laki, Miloš Mirković – DJ Rokam, Nikola Janković – DJ Phaty, Mihailo Milovanović – dizajner i fotograf, čovek koji je zaslužan za ceo vizuelni identitet Friday Swaga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari