Bajaga najavio pivsku feštu u Zrenjaninu

Krajem avgusta počinju tradicionalni 33. Dani piva

Ostavite komentar


  1. Naravno ……bljutavo !!! Sami tezgarosi „od seoske slave do seoske slave“ a tkzv. „manifestacija Dani Piva“ u Zrenjaninu se ovog leta odrzava pored totalno „isecene“ i propale Pivare !! Uskoro ce svaki zaseok u srbiji da ima svoje „dane piva“ al’ bez pivare !! Odavno se „to“ svelo na „‘leba i igara“ !! Kol’ko sledece godine,i „bez ‘leba“ kako je Zrenjanin propao u svakom pogledu !!

  2. I jos nesto !! U predhodnom komentaru sam se trudio (a dali sam uspeo..hmmm)da ne budem jaaaako „ostar“ u kritici tkzv. „manifestacije Dani-a piva“ !! Zasto ????? Pa pripadam onoj generaciji koja se sa setom priseca,zbog cega je ta „manifestacija“ izmisljena !!! Da podsetim sugradjane !! „Dani piva“ su zamisljeni (po ugledu na tkzv. Zapad) u Zrenjaninskoj Pivari,davne 70 i neke,kao manifestacija koja ce „obeleziti“ zavrsetak godisnje (tekuce godine),PROIZVODNJE i prodaje Zr.piva !!!!!Ono sto je „Oktobar fest“ za Nemacku,pa eto i Zrrenjanin „to“ ima samo malo ranije !!A posto Pivare nema vec 10 i kusur godina,ova tkzv. „manifestacija“ je postala besmislena !! Al’ za skupljanje politickih i „opipljivih“ (u dzepu)poena,i te kako valja !!! Zar ne ?????Eh da,jos nesto !! Tkzv. „Turisticka organizacija“ Zrenjanina se svake godine javlja kao (su)organizator te „feste“ !!I svake godine se potvrdi nestrucnost,nekompetentnost i proizvoljnost u „organizaciji“ „Dana piva“.Zasto ???Pa zato sto se „obelezavanje“ sezone koja nepostoji,svelo na puku estradu !! I nista vise !! I naravno,promociju nekadasnjih konkurentskih pivara,koje uz (verovatno) dobre „donacije“,dobijaju paznju,koju (vrlo cesto) i ne zasluzuju !!!!

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.