Evrovizija 2024: Ko je Bambie Thug?

Ostavite komentar


  1. Ovim tekstom se vrsi propagiranje satanizma.
    Niti jednog trenutka dovodi se u pitanje isljucivanje ove satanistiknje iz evrovizije, jer ne zavisno od toga u sta verujete upravo je smrt ljudska ono sto je u centru ovog kulta. Istovremeno A ucesce Izraela, zbog ratne agresije na Palestinu se dovodi u pitanje?!
    Kroz ovaj tekst normalizuje „Praktuje neopagansko veštičarenje, što podrazumeva magiju pečata i manifestacije, kao i krvnu magiju tokom menstruacije“. Kao da se govori o bilo cemu normalnom.

  2. Srbijo prestanite da budete ucesnik Evrovizije. To je sve samo ne takmicenju pesama.tu skacu kao majmuni goli pevaci djavoli pocece i mrtvaci iz sanduka da pevaju. Bolje te pare dati za lecenje dece nabaku lekova za lecenje teskih bolesti nego da nas nagradjuju sa jedan dva i tri poena kao da nam daju milostinju samo nas ponizavaju kao gradjane njajnizeg staleza a Srbi su jeli kasikom dok su oni jeli prstima nisu ni znali sta je pribor za jelo.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.