Beck’sperience nastavlja da dovodi najveće zvezde svetske muzičke scene, a ovog leta beogradska publika će imati priliku da uživa u prisustvu jedne od najstilizovanijih diva – Sophie Ellis Bextor. Britanska muzičarka Sophie Ellis Bextor predstaviće se domaćoj publici DJ setom 15. juna u klubu Plastic Light, a prodaja ulaznica već je počela na redovnim prodajnim mestima kao što su Bilet centar (Trg republike), Eventim prodajna mesta, blagajna Doma omladine.

Sophie Ellis Bextor se na muzičkoj sceni pojavila krajem devedesetih kao deo benda The Audience, a u Beograd dolazi sa sa svojim mužem, basistom benda The Feeling, Richard Jonesom. Sophie ima višegodišnje aktivno iskustvo kao DJ, a poznata je po harizmi i neverovatnoj energiji. Sophie je poslednji put svoje veštine kao DJ pokazala u februaru na velikoj žurci magazina GQ u Londonu.

Prvi solo album, pod nazivom „Read My Lips“, Ellis Bextor objavljuje 2001. godine, da bi godinu dana kasnije izdala dopunjeno izdanje. Album postaje jedno od omiljenih disko-pop ostvarenja decenije i dospeva na drugo mesto britanske liste, a sa njega se izdvajaju hitovi „Murder on Dancefloor“, „Get over you“ i obrada pesme „Take Me Home“, koju u originalu izvodi Cher. Pesma „Murder on Dancefloor“ ostaje njen najveći hit, koji je na britanskoj listi proveo čak dvadeset tri sedmice. Iste godine biva nominovana za najbolju pevačicu na dodeli BRIT nagrada, a nominacije u toj kategoriji stižu i naredne dve godine. Prošle godine objavila je četvrti studijski album pod nazivom „Make a Scene“, a trenutno je aktuelna u singlu „Rock With You“, što je njena saradnja sa jednim od najpopularnijih disk-džokeja, Bob Sinclairom.

Najbolja zabava uz najveće DJ zvezde

Pored toga što uvek prepoznaje dobru energiju, jak beat i najbolju zabavu, Beck’sperience već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Nedavno su na Beck’sperience žurci održanoj u Novom Sadu nastupili DJ Umek i Beltek, a tokom proteklih godina brojna publika uživala je u muzici najvećih DJ zvezda kao što su Sven Vath, Laurent Garnier i Tiga. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok su fantastični nastupi Erica Prydza i DJ-a kojeg je skoro nemoguće bukirati, Paul van Dyka potvrdili da je Beck’sperience visoko pozicioniran u sferi clubbinga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari