Bejbi Lazanja rasprodao prvi i zakazao drugi koncert u Beogradu: Pošteno ćemo razvaliti 1Foto : Kontra

Nakon što je prvi beogradski koncert, zakazan za 27. septembar u Domu omladine, rasprodat više od mesec i po dana unapred, regionalna zvezda i favorit evrovizijske publike, Bejbi Lazanja (Baby Lasagna), najavio je dodatni nastup 28. septembra na istoj lokaciji.

Na ovim koncertima, Bejbi Lazanja će  izvesti ceo, još uvek neobjavljeni album, otkrivajući do sada neviđene aspekte svog nastupa, poručuju organizatori.

Bejbi Lazanja kaže da nije verovao da će biti toliko interesovanja za njegov koncert  iako su mu prijatelji i saradnici govorili  drugačije

„Posebno mi je drago i uzbudljivo videti toliki interes beogradske publike za koncertom. Mislim da će to biti veče koje će se pamtiti. Oduševljen sam gostoprimstvom i publikom Novog Sada i srdačnošću svake osobe koju sam tamo upoznao, samim tim još više jedva čekam posetiti Beograd. Saradnici i bližnji su me uveravali da ćemo raditi i drugi dan, ali ja nisam bio siguran. Time što nisam verovao da će zaista biti toliki interes, osećam još veće uzbuđenje zbog nastupa u Beogradu. To će biti prvi put da će publika Srbije moći čuti ostatak nadolazećeg albuma. Postoji još dobar deo pesama koje nismo svirali, no tada ćemo ih razvaliti pošteno hehe“ poručio je Bejbi Lazanja svojim fanovima.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni Doma omladine Beograda i online na efinity.rs po promo ceni od 1800 dinara za prvih sto ulaznica, nakon čega će cena ulaznica iznositi 2200 dinara, dok je cena poslednjeg kontingenta 2500 dinara.

Evrovizijska pesma Bejbi Lazanje„Rim Tim Tagi Dim“ već je stekla statusglobalnog hita, sa preko 50 miliona slušanja na striming platformama.

Nedavno je pesma puštena i na stadionu u Parizu, tokom Olimpijskih igara.

Drugoplasirani na Evroviziji, Bejbi Lazanja, broji čak četiri miliona mesečnih slušalaca na muzičkim platformama.

Njegov poslednji singl „And I“, objavljen u saradnji sa Polydor Germany i Universal Music Western Balkans, označava početak novog poglavlja u njegovoj internacionalnoj karijeri.

Bejbi Lazanja najavio je svoju veliku evropsku i UK turneju pod nazivom „Meow Back“, koja će biti održana na proleće 2025. godine.

Turneja će obuhvatiti 26 nastupa u 20 zemalja, a produkciju će voditi najveća svetska promoterska kuća, Live Nation.

Ovi koncerti dolaze nakon niza uspešnih nastupa, uključujući rasprodate koncerte u Poljskoj ovog septembra, koji su prodati četiri meseca unapred.

Tri uzastopna koncerta na zagrebačkoj Šalati, zakazana za 12., 13., i 14. septembar, takođe su rasprodata.

Turneja će se nastaviti u Kino Šišci u Ljubljani, dok je bečki koncert, zbog ogromnog interesovanja, premešten iz kluba Szene u Gasometar, koji ima tri puta veći kapacitet.

Pored poslednjeg singla i svog evrovizijskog hita, kao i ranije objavljenih pesama „IG BOY“ i „Don’t Hate Yourself, But Don’t Love Yourself Too Much“, Bejbi Lazanja  će u Beogradu uživo predstaviti i ostatak albuma prvenca „Demons & Mosquitos“ čiji se izlazak očekuje uskoro.

Muzički projekat Bejbi Lazanje iza kog stoji mladi muzičar Marko Purišić iz Umaga, nastao je iz potrebe tekstopisca i umetnika da umesto prema uputstvima stvara muziku po sopstvenom ukusu.

Marko svoje dugogodišnje stvaralačko iskustvo (uključujući pisanje pesama za bend Mono Inc. koji je ostvario fantastičan uspeh u Nemačkoj) koristi za poigravanje različitim žanrovima, a njegov opušteni pristup muzici ogleda se u humoru i ležernosti tekstova koji su u skladu s njegovima iskustvima i pogledu na svet.

Koncerte Baby Lasagne u Beogradu organizuje Kontra u saradnji sa LAA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari