Interpol objavio pesmu i spot “Something Changed”, u režiji Vana Alperta 1Foto: Atiba Jefferson

„U spotu za pesmu “Something Changed” stvarnost i sanjarenje se spajaju. Naša dva glavna lika se nalaze u nekoj vrsti sna, i njih neumoljivo progoni zloslutna figura, koju glumim ja. Životi njih troje se prepliću u magli straha, odmazde, želje i prkosa. Ko će koga napustiti? Ostanite sa nama i saznajte”, – to kaže Paul Benks pevač benda Interpol povodom nedavno objavljenog spota i nove pesme “Something Changed”.

U pitanju je drugi deo kratkog filma, a oba potpisuje reditelj Van Alpert.

Naime, pre pomenute pesme bend je nedavno premijerno predstavio prvi film, spot i pesmu „Toni“, koji je ujedno i prvi singl sa njihovog novog albuma „The Other Side Of Make-Believe“.

Album će biti objavljen 15. jula za Matador Records.

„Polu i meni se sviđa ideja da bi “Something Changed” bilo kao san. Kao da se naša dva glavna lika bude iz onoga što se dogodilo u „Toniju“ i njihovi životi su nepopravljivo drugačiji. Oni su sada u bekstvu od neke mračne sile koja je malo iskonskija i više napadna,” kazao je reditelj Van Alpert.

Povodom novog albuma je ukazano da otvara novi teren za grupu.

„Paralelno sa istraživanjem zlokobnih tokova savremenog života, Interpolove nove pesme prožete su pastoralnom čežnjom i novootkrivenom gracioznošću“, istaknuto je povodom stvaralaštva ovog njujorškog benda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari